Собствениците на Tesla с новия iPhone 15 Pro бързо започнаха

...
Собствениците на Tesla с новия iPhone 15 Pro бързо започнаха
Коментари Харесай

Собствениците на Tesla използват новия страничен бутон на iPhone 15 Pro за отключване, отваряне, включване на функции

Собствениците на Tesla с новия iPhone 15 Pro бързо започнаха да се възползват от новия персонализиран „ бутон за деяние “ на телефона. Той може да бъде програмиран да извършва директен път по желание на потребителя.

Въпреки че бутонът може да се употребява за дейности като отваряне на приложението за камерата, пускане на гласова записка или включване или изключване на фенерчето, притежателите на Tesla го употребяват по различен метод.

Само с едно натискане на този бутон можете да отключите Tesla, да отворите багажника, да отворите или пандизите прозорците или даже да включите климатика.

Без да включвате екрана на телефона си и без да го вадите от джоба си.

Tesla не се доставят с физически ключ, а вместо това нормално се ръководят посредством приложение или се отключват с карта.

Хората започнаха да разгласяват видеоклипове в TikTok и YouTube Shorts, в които акцентират другите характерни за Tesla директни пътища, които задават на бутона за деяние на своя iPhone.

Има от какво да избирате.

Бутонът може да бъде надъхан за запалване на вашата Tesla, стартиране на климатика, включване на отоплението на седалките и кормилото, активиране на режима за сигурност на автомобила, отваряне на прозорците, започване и прекъсване на зареждането, отваряне или затваряне (но не и на двете едновременно), на багажника, както и друга композиция от тези дейности.

За да настроят това, потребителите могат да отидат в настройките на своя iPhone, да преминат към „ Action Button “ (Бутон за действие), да плъзнат към „ Shortcuts “ (Преки пътища) и да изберат директния път на Tesla, който извършва мечтаното от тях деяние или дейности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР