Собствениците на танкери в Европа увеличиха доставяните количества , опитвайки

...
Собствениците на танкери в Европа увеличиха доставяните количества , опитвайки
Коментари Харесай

WSJ : Европа бърза да изнесе колкото се може повече петрол от Русия преди ембаргото

Собствениците на танкери в Европа усилиха доставяните количества, пробвайки се да съумеят да създадат това преди влизането в действие на ембаргото върху съветските първични материали, написа TheWallStreetJournal.

Поради внезапното увеличение на доставките на нефт от Русия за страните от Азиатско-тихоокеанския район, превозвачите от Европейски Съюз също бързат да заредят танкерите с съветски нефт. Ситуацията се усложнява от това, че доставките би трябвало да се осъществят допустимо най-бързо, защото идната възбрана за застрахователно покритие на транспортите на петрол от Русия ще направи всички автобуси противозаконни в сходство с интернационалното морско право, се споделя в публикацията.

Изданието отбелязва, че гръцките притежатели на танкери, контролиращи към една трета от международния флот, са транспортирали съвсем 50 % от нормалните количества съветски нефт през май и юни. Според информация на Lloyd`sListIntelligence, единствено през тези два месеца гръцките плавателни съдове са направили 151 влизания в съветските пристанища на Черно и Балтийско море, спрямо общо 89 захода за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР