Собствениците на ресторанти в Ню Йорк имат съвет към законодателите:

...
Собствениците на ресторанти в Ню Йорк имат съвет към законодателите:
Коментари Харесай

Собствениците на ресторанти в Ню Йорк казват, че забъркването с правилата за бакшиши ще означава по-високи цени в менюто, възможни съкращения: проучване

Собствениците на заведения за хранене в Ню Йорк имат съвет към законодателите: не променяйте разпоредбите за бакшишите на обслужващия личен състав.

Огромните 95% от ресторантьорите се опълчват на законодателна акция за унищожаване на кредитната система за бакшиши, която разрешава на притежателите да заплащат на обслужващ личен състав, който получава бакшиши под минималната заплата, съгласно ново изследване на NYC Hospitality Alliance, което ще бъде оповестено в понеделник.

Някои притежатели споделиха, че смяната може да докара до по-високи цени на менютата, съкращения на личен състав — и даже може да заплаши самото им битие.

„ Ясно е, че заведенията за хранене и питейните заведения в Ню Йорк разчитат на бакшиша “, сподели Андрю Риги, изпълнителен шеф на NYC Hospitality Alliance.

„ Няма причина определените длъжностни лица в щата да трансформират работния модел на ресторантьорската промишленост в Ню Йорк и да слагат дребния бизнес и работните места на камъка, като в същото време вършат доста по-скъпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР