Собствениците на някои от най-скъпите и престижни модели на Mercedes-Benz

...
Собствениците на някои от най-скъпите и престижни модели на Mercedes-Benz
Коментари Харесай

Mercedes-Benz отзовава най-скъпите си модели

Собствениците на някои от най-скъпите и влиятелни модели на Mercedes-Benz в Съединени американски щати ще би трябвало да посетят сервизите на компанията за премахване на вероятни неизправности. Потенциалните проблеми варират от погрешно работещи брави на вратите до разрегулирани фарове, оповестява американската Агенция за пътна сигурност (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA).



Кампанията визира най-вече коли - 8 700 - от моделите GLE, GLS и S-Klasse, в това число модификациите AMG и Maybach S600, създадени през 2017 и 2018 година При тях са открити случаи на неработещи ключалки на лявата задна врата, които ще бъдат тествани и, в случай че се постанова, заменени.



Реглаж на фаровете е повода за отзоваването на 8 134 всъдехода GLC. По-сериозен е вероятният недостатък при 432 G-класи, в това число и 4x4², чиито спирачки ще бъдат проверявани за успеваемост.



Сервизната акция визира и 10 суперколи от модела AMG GT с опционален пакет AMG Performance Seats. При тях се постанова възобновяване на софтуера на еърбеговете на пасажерското място или промяна на цялата въздушна възглавница.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР