Собствениците на Манчестър Юнайтед фамилия Глейзър обявиха, че са отворени

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед фамилия Глейзър обявиха, че са отворени
Коментари Харесай

Семейство Глейзър е готово да продаде Манчестър Юнайтед

Собствениците на Манчестър Юнайтед фамилия Глейзър оповестиха, че са " отворени " за промени в клуба, в това число и продажба на " алените дяволи ".

В момента Юнайтед се управлява от американските предприемачи Джоел и Аврам Глейзър, които през последните години обаче са обект на съществени рецензии от страна на почитателите, които желаят тяхното овакантяване.

Преди няколко дни остро против тяхното ръководство се изрече и, чиято разлъка с отбора от " Олд Трафорд " бе публично разгласен през вчерашния ден.

Няколко часа след раздялата с португалеца притежателите на Манчестър Юнайтед излязоха с публична позиция, в която обявиха, че " ще проучат стратегически други възможности за клуба " в името на " най-хубавото за почитателите ".

" Манчестър Юнайтед един от най-успешните клубове в международната история на спорта, афишира, че Бордът на шефовете инициира развой, в който ще изследва стратегически други възможности за клуба. Това има за цел да усъвършенства бъдещия напредък на клуба, като крайната цел е той да може да доближи такова положение, че да може да се възползва от опциите на футболния терен и на пазара.

Като част от този развой Бордът ще разиска всички стратегически други възможности, включително нови вложения в клуба, продажба или други покупко-продажби. Това ще включва оценка на редица начинания за подсилването на клуба, в това число реорганизация на стадиона или инфраструктурата.

Ще проучим всички разновидности, с цел да сме сигурни, че вършим най-хубавото за нашите почитатели и че Манчестър Юн ще се възползва по най-хубавия метод от опциите за развиване, които са налице сега или за в бъдеще ", се споделя в изказването на Джоел и Аврам Глейзър.

Фамилия Глейзър управлява Манчестър Юнайтед към този момент 17 години, откакто закупи клуба през 2005 година за сумата от 790 милиона паунда (1,3 милиарда долара).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР