Собствениците на Манчестър Юнайтед - братята Аврам и Джоел Глейзър,

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед - братята Аврам и Джоел Глейзър,
Коментари Харесай

Глейзър недоволни от офертите за Ман Юнайтед, отказват се от продажбата на клуба?

Собствениците на Манчестър Юнайтед - братята Аврам и Джоел Глейзър, ще останат в ръководството на клуба. The Telegraph твърди, че американците ще изпратят отговори до двамата най-сериозни кандидат-купувачи, които са шейх Ясим бин Хамад Ал Тани и сър Джим Ратклийф.

Глейзър напълно ясно ще изразят позицията си, че не са задоволени от получените предложения, защото те не се приближат до желаните от американците над 5 милиарда паунда за акциите на 20-кратния първенец на Англия.

Според изданието, вероятността Глейзър да продължат да ръководят клуба и единственото да привлекат миноритарни вложители, става все по-голяма, а почитателите на клуба са съществени обезпокоени от този факт. Като знак за това се възприе и изненадващото посещаване на Аврам Глейзър по време на финала за „ Карабао Къп “ против Нюкасъл (2:0) в неделя.

След дуела мениджърът на „ алените дяволи “ - Ерик загар Хаг, разяснява, че единият от притежателите е бил доста благополучен от триумфа, а наличието му демонстрира какви са желанията му за клуба.

⚽️ Manchester United’s takeover bidders are hoping for clarity this week, amid the prospect of being told their offers are not high enough to persuade the Glazer family to sell
— The Telegraph (@Telegraph)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР