Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник),

...
Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник),
Коментари Харесай

Собствениците на Локомотив взимат властта в Миньор

Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник), оповестява " Тема Спорт ".

За това загатна преди 2 дни и кметът на града Станислав Владимиров, който в изявление за уеб страницата за zaPernik.com съобщи, че се чака напълно скоро клубът да има нови притежатели.

" Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на равнище. Спрях финансирането на Миньор с общински пари. Това е вярно решение. Многогодишна мъка на клуба от пусто в празно. Намерих частен притежател, който ще издигне Миньор на друго - доста по-високо равнище. Надявам се, че почитателите ще поддържат тима и ще пазят собствеността му. Целите са доста високи ", безапелационен бе Владимиров.
 Футболистите на Локо (Пд) получиха един ден отмора
Футболистите на Локо (Пд) получиха един ден отмора

Целият тим ще се отдаде на релакс и разходка в Анталия

Той е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата Владимиров изрично е отхвърлил концепцията за трансформирането на Миньор в акционерно сдружение. Впоследствие договарянията са траяли и при втория диалог се е стигнало до съглашение Миньор да продължи да съществува като сдружение с нестопанска цел. Новите притежатели ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет индивида по желание и личен счетоводител. Очаква се чуковете да имат и нов президент.

Както е известно, след случаите в дуела с Берое за Купата на България градоначалникът на Перник разгласи, че стопира кранчето към клуба.

В средата на септември предходната година Велизар Димитров напусна поста изпълнителен шеф. Преди него си потегли под натиска на почитателите и наставникът Христо Янев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР