Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник),

...
Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник),
Коментари Харесай

Собствениците на Локомотив взимат властта и в Миньор

Собствениците на Локомотив (Пловдив) ще вземат властта в Миньор (Перник), оповестява „ Тема Спорт “. За това загатна преди 2 дни и кметът на града Станислав Владимиров, който в изявление за уеб страницата за zaPernik.com съобщи, че се чака напълно скоро клубът да има нови притежатели.

„ Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на равнище. Спрях финансирането на Миньор с общински пари. Това е вярно решение. Многогодишна мъка на клуба от пусто в празно. Намерих частен притежател, който ще издигне Миньор на друго – доста по-високо равнище. Надявам се, че почитателите ще поддържат тима и ще пазят собствеността му. Целите са доста високи “, безапелационен бе Владимиров.
 Кметът на Перник разгласи значима вест за Миньор Кметът на Перник разгласи значима вест за Миньор
Той е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата Владимиров изрично е отхвърлил концепцията за трансформирането на Миньор в акционерно сдружение. Впоследствие договарянията са траяли и при втория диалог се е стигнало до съглашение Миньор да продължи да съществува като сдружение с нестопанска цел. Новите притежатели ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет индивида по желание и личен счетоводител. Очаква се “чуковете ” да имат и нов президент.

Както е известно, след случаите в дуела с Берое за Купата на България градоначалникът на Перник разгласи, че стопира кранчето към клуба.

В средата на септември предходната година Велизар Димитров напусна поста изпълнителен шеф. Преди него си потегли под натиска на почитателите и наставникът Христо Янев.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР