Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group са готови да

...
Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group са готови да
Коментари Харесай

Собствениците на Ливърпул ще развържат кесията през зимата

Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group са подготвени да развържат кесията за зимната селекция на клуба. " Червените " изпитват съществени проблеми от началото на сезона, изключително в Премиър лийг. Затова босовете са подготвени да обезпечат нужния бюджет на мениджъра Юрген Клоп за укрепване на състава, оповестява " Футбол Инсайдър ".

Въпреки незадоволителните резултати, за момента Клоп резервира цялостно доверие от страна на шефовете и негово уволняване изобщо не е на дневен ред. По всичко проличава обаче, че съставът, с който разполага, има потребност от укрепване и точно такова ще има.

Приоритет за гепманеца е намирането на подобаващ централен халф, защото най-големите проблеми на тима сега са точно в тази зона. Наставникът обаче е безапелационен, че ще притегли нов състезател единствено в случай че той е задоволително първокласен и перспективен и ще бъде от изгода за дълъг интервал напред. Клоп не желае да взима футболист, който единствено краткотрайно да запълни дупката в тима.

За момента се приказва, че набелязаният футболист за тази позиция е Юри Тилеманс от Лестър. Вероятно обаче Клоп има в полезрението си и други играчи, към които да се насочи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР