Собствениците на куче на име Луи винаги са били сигурни,

...
Собствениците на куче на име Луи винаги са били сигурни,
Коментари Харесай

Семейство търсеше отчаяно кучето си, а то се върна с бележка, която ще разтопи сърцето ви

Собствениците на куче на име Луи постоянно са били сигурни, че той е положително момче, а неотдавна имаха опция да се убедят в това. Луи е на 12 години и живее в Нова Зеландия дружно с родителите на Маролин Айвер, който споделя тази прелестна история. Когато Луи бил малко кученце, той обожавал да се разхожда и в търсене на завършения и прекосявал през обширните владения на притежателите. Колкото по-голямо ставало кучето обаче, толкоз по-заседнал живот започвал да води. Но в един прелестен ден любимецът на целия регион липсващ и не се върнал през целия ден. Стопаните му се се побъркали от безпокойствие, предположили, че кучето може да е не запомнило пътя към дома или му се е случило нещо неприятно и си представяли какви ли не ужаси. Късно вечерта кучето се завърнало у дома, изтощено, само че предостатъчно. И на нашийника му била прикрепена записка с доста ненадейно наличие.



На нея пишело: " Луи е героят на деня. Той ме заведе при кучето ми Мади, която се оказа в неволя, тъй като беше останала под купчина клони и не можа да излезе. Поздрави от Роб! "



Роб е фермер, който живее наоколо. В този ден той по никакъв начин не можел да откри кучето си на име Мади.



Но това се трансформирало, когато Луис пристигнал и предиздвикал Роб да го последва. Умното куче завело притежателя до домашната му фаворитка.
Луи усърдно оказал помощ за освобождението на кучето, което попаднало в неволя.



След спасяването изтощени кучета изтичали да пият вода. Роб благодарил на Луи за неговата помощ, почерпил го с лакомства и прикрепил записка към нашийника, тъй че притежателите да научат, че кучето им не е единствено положително момче, а същински воин!

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР