Собствениците на iPhone от по-стари поколения са призовани да актуализират

...
Собствениците на iPhone от по-стари поколения са призовани да актуализират
Коментари Харесай

Предупреждение за iPhone собственици: Милиони по-стари устройства ще бъдат ограничени през следващия месец

Собствениците на iPhone от по-стари генерации са призовани да актуализират устройствата си до най-новата версия на iOS.

В противоположен случай рискуват да изгубят някои от най-важните функционалности на устройството.

Според вътрешни източници от Apple софтуерният колос ще се откаже от поддръжката на устройства, които към момента употребяват остарели версии на iOS, когато пусне iOS 17 по-късно тази година.

Това включва всички iPhone-и, които към момента употребяват iOS 11 до iOS 11.2.6. Те към този момент няма да могат да употребяват сериозен програмен продукт, в това число Maps, Siri, App Store и други

Устройствата могат да бъдат наранени от смяната, в случай че в никакъв случай не са актуализирали систематичния си програмен продукт. Дори актуализациите да са налични.

Като се има поради, че iPhone 7 излезе през 2016 година, може би загубата на достъп до приложенията не е огромна изненада. Собствениците са имали задоволително благоприятни условия от този момент да конфигурират актуализация.

За смяната заяви @StellaFudge, само че тя към момента не е доказана публично от Apple.

От началото на май достъпът до услугите на Apple, като се изключи iCloud, ще спре да работи на устройства, работещи с: iOS 11-11.2.6[…] Вероятно ще получите уведомление, което ще ви подкани да актуализирате.

Същото важи и за устройства с macOS версии 10.13-10.13.3, watchOS версии 4-4.2.3, tvOS 11-11.26.

Ако не получите такова уведомление, можете елементарно да актуализирате систематичния програмен продукт сами. Използвайте приложението „ Настройки “ на устройството си.

Просто отидете на началния екран на iPhone, след което докоснете иконата на приложението Settings (Настройки) и отидете на General (Общи) > Software Update (Актуализация на софтуера).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР