Собствениците на фитнес зали във Враца са свидетели на необяснимо

...
Собствениците на фитнес зали във Враца са свидетели на необяснимо
Коментари Харесай

След 50 нюанса сиво: Фитнес залите във Враца се напълниха с трениращи ченгета

Собствениците на фитнес зали във Враца са очевидци на необяснимо знамение, научи организация BulNews.bg. Трети ден залите са цялостни с трениращи служители на реда, които блъскат като луди по час и повече върху уредите. На инструкторите им направило усещане, че всеки един от тях прави извършения за седалищните елементи от тялото, а това е извънредно извънредно за искащите да имат релеф върху себе си.
Вещи анализатори обаче бързо разкрили повода за тази необикновена интензивност измежду чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Оказа се, че повода е оповестената в понеделник история за врачански служител на реда, на който извадили тиквичка от задника. Медията ни спести името на палавника и затова съмненията на музовирите паднаха върху няколко индивида, които са известни като откриватели в тази сензитивна област.
Очевидно на множеството от служителите на реда им е хрумнало, че в случай че упражняват като луди във фитнеса ще покажат, че през последните дни не са имали среща с някоя тиквичка, след която задникът им не е бил шит в незабавното на болничното заведение в Монтана. Силовите тренировки са несъмнено доказателство, че трениращите са в чудесно здравословно положение, само че не изключват вероятността измежду тях да има и други скрити лимонки. Филмовата поредност „ 50 нюанса сиво “ има няколко серии, тъй че чакаме новите истории от смелите униформени от Враца. Животът е или смело премеждие, или нищо…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР