Собствениците на домашни любимци споделиха грабителските“ цени, които плащат за

...
Собствениците на домашни любимци споделиха грабителските“ цени, които плащат за
Коментари Харесай

„Ветеринарният лекар искаше да ми таксува £230 за лекарства за котки – но цената онлайн е £77,50`

Собствениците на домашни любимци споделиха „ грабителските “ цени, които заплащат за медикаменти за своите котки и кучета, откакто органът за наблюдаване на надпреварите предизвести милиони на феновете на животните може да бъдат надценени.

Ново следствие на ветеринарните цени беше стартирано от Органа за конкуренция и пазари (CMA) предходната седмица, което може да докара до ветеринарни групи в Обединеното кралство, принудени да наложат таван на таксите за предписания или даже разпродават елементи от бизнеса си. CMA съобщи, че е угрижен, че притежателите на домашни любимци може да не получават съществена информация като ценови листи и разноски за предписания.

CMA също сподели, че има липса на конкуренция, като към 60% от ветеринарните практики към този момент принадлежат на огромни групи. Една собственичка на котка, която пожела да остане анонимна, приказва с The Mirror за " смешната " цена на лекарството за алергия за нейната котка. На нейната котка е постановен Atopica, което е лекарство, което намаляв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР