Собствениците на домашни любимци останаха в еднаква степен погъделичкани и

...
Собствениците на домашни любимци останаха в еднаква степен погъделичкани и
Коментари Харесай

Интернет ужасен от дисплея на Elf on the Shelf - включващ пресни конски тестиси

Собствениците на домашни любимци останаха в идентична степен погъделичкани и ужасени, откакто опитът на ветеринарна хирургия да се оправи с предизвикването Elf on the Shelf беше прекомерно под напрежение... топката.

Ветеринарните екипи на Lingfield Equine във Фелбридж, Съри, може би са отишли ​​малко по-далеч от коледната игра, откакто тяхната сцена включва прясно скопен конски тестис. Персоналът на центъра за коне-специалисти разгласява изображение на усмихнат елфът Бъди, който размахва набор от принадлежности, употребявани за кастрация на животните, до огромен конски тестис с жилки.

Каскадата, която беше озаглавена „ тези звънчетата не са доста звънки “, раздели потребителите на обществените медии и до момента в който някои видяха занимателната страна, потвърждавайки, че е „ гениално “, други го дефинираха като „ просто неправилно “ и „ прекомерно надалеч “. Партньорът на ветеринарния доктор Кейт Граншоу призна, че е „ мммм “ по отношение на шерването на обявата „ ветеринар комизъм “ по-рано този месец, знаейки, че не всек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР