Собственици на обекти в к-г Ахелой“ бият тревога, че снежната

...
Собственици на обекти в к-г Ахелой“ бият тревога, че снежната
Коментари Харесай

Стана страшно! Снежна буря погълна плажа в Ахелой

Собственици на обекти в к-г „ Ахелой “ бият паника, че снежната стихия от последните дни е оказала разрушително влияние върху плажа, връзките, заведенията.

„ Тук е покруса. Морето погълна плажната линия, към този момент нищо не остана. Всеки миг ще рухне едно от заведенията, което до скоро беше на 10 метра от водата, а към този момент тя безусловно е вътре. Вече няма никакви връзки “, сподели с голямо терзание притежател, представен от Блиц.

Най-тежко е ситуацията в региона на комплекс „ Анастасия “. Хората са извънредно загрижени, защото са подавали серия от сигнали, само че реакция от институциите до този миг няма. „ Съпричастен съм и съчувствам на сътрудниците, наранени от морското неспокойствие по линиите в Несебър и Слънчев бряг, само че в това време им изпитвам завист, тъй като най-малко се подвигна някакъв звук и може би ще се вземат някакви ограничения по отношение на сериозното положение на обектите, стопанисвани от тях. При нас, на къмпинг Ахелой, както се споделя: Цар надалеч, Бог високо...Нищо не се прави по казуса, който към този момент години наред е същият. Лошото е, че след последното неспокойствие от 26-27 февруари 2018 година, към този момент не остана нищо “, сигнализират хората.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР