Собственици на магазини и обекти от търговски център Гранд се

...
Собственици на магазини и обекти от търговски център Гранд се
Коментари Харесай

Протест пред сградата на EVN в Пловдив. Търговски център остава без ток!

Собственици на магазини и обекти от търговски център " Гранд " се събраха тази заран на митинг пред постройката на EVN под тепетата. Причината за недоволството им е постъпило предупреждение от притежателя на частния трафопост АЗКОПАЛ ЕООД, в което са известени, че се приключва контракта за ел. зареждане и се чака прекъсване на зареждането им считано от 26 май 2022г.

Така комерсиалният център остава без ток, а хората без работа. Исканията на протестиращите са да бъдат включени непосредствено към мрежата на EVN, а не да имат медиатор, който съгласно тях изкуствено им завишава цените.

„ Най-старият търговски център в Пловдив може да остане без ток заради медиатори, за които сме уверени, че не са законни – нашите права като жители са лимитирани “, разяснява един от притежателите на обекти.

Петър Костадинов от EVN излезе да беседва с протестиращите и предложения техен представител, с който да дискутират по-подробно проблемите в комерсиалния център, заяви

„ Ние сме включили този обект, когато е бил построен и нямаме визия какви са връзките вътре като благосъстоятелност. Ние сме приели тази постройка, като явно сега има спор сред притежателите. Сградата е безусловно присъединена по всички законови правила. Каквото зависи от нас, като законово решение на случая ще спомагаме, само че ние не можем да бъдем съдия по този проблем “, разяснява Костадинов.

От комерсиалния център излъчиха Тома Дичев, който да разяснява какво може да бъде решаването на казуса с EVN.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР