Собственици на имоти в Синеморец блокираха за кратко пътя след

...
Собственици на имоти в Синеморец блокираха за кратко пътя след
Коментари Харесай

Собственици на земи в Синеморец блокираха моста на р. Велека

Собственици на парцели в Синеморец блокираха за малко пътя след моста над река Велека. Те упорстват да се одобри Общият организационен проект на Царево и екологичните организации да не пречат на строителството в региона, оповестява БНР.

Повечето протестиращи се оказаха притежатели на терени в местността " Поляните ", която по думите им е урбанизирана територия, планувана за ниско строителство:

" Трябва да се махне тази организация на зелените човечета, които пречат и спъват развиването на региона…След като имаш благосъстоятелност, би трябвало да си я използваш ".

Арх. Добромир Добрев има вила на първа линия до морето в  местността " Поляните ". Тя беше издигната преди една година. Заради разнообразни пречки обаче обекта още няма ток и вода:

" Някой взема решение, че там има задоволително къщи. Е кой споделя по кое време къщите са задоволително и по кое време не са?! ".

На митинга дойдоха и съперници на строителството. За местността " Поляните " те споделиха:

" Това е територия в естествен парк " Странджа " и в две предпазени зони по НАТУРА. Просто няма по какъв начин да не наруши терена едно строителство, даже да е на дребни жилищни здания ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР