Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев няма намерение да

...
Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев няма намерение да
Коментари Харесай

Гриша Ганчев остава в ЦСКА

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от клуба, написа “Тема Спорт”. След срещата сред предприемача и към този момент някогашния ментор на “армейците” Стойчо Младенов през предходната седмица и последвалото овакантяване на опитния експерт в обществените мрежи, както и в разнообразни медии, се появиха информации, че Ганчев е подготвен да хвърли бялата забрадка и да сдаде ръководството на клуба. Те обаче не дават отговор на истината.

В момента предприемачът е концентрирал напъните си върху намирането на старши треньор на отбора. Набелязани са няколко задгранични експерти, като не е изключено името на новия ментор да бъде оповестено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България против Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия” за срещата с “белите” може да участва легендата на Партизан и досегашен треньор на Чукарички Саша Илич. Както към този момент стана ясно, “червените” са влезнали в контакт със сърбина много преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите сред двете страни обаче към този момент са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на плана за реконструкцията на стадиона. Според разнообразни източници при започване на месеца управлението на ЦСКА - София е подало 30 млн. лв., които да послужат като гаранция за желанията на клуба. Очаква се скоро от “Армията” да излязат с публична информация по тематиката.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР