Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че през пролетта червените

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че през пролетта червените
Коментари Харесай

Ганчев: Започваме с юноши, с какво да ме купи Сираков?

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разгласи, че напролет " алените " са били най-слабият тим в efbet Лига. Той е безапелационен, че няма метод ЦСКА да даде мач на Левски и попита риторично: С какво да ме купи Сираков, с голия си з....к ли? Бизнесменът разкри още, че през идващия сезон ще се залага повече на юношите, уточни и грешките, които той и управлението на клуба са позволили.

„ Много неточности направихме и аз и доста хора, само че мисля, че е поправимо. Една от грешите ми, която е най-важната съгласно мен, е, че се доверих напълно на управителни фактори в страната поради стадиона. И то като имам поради, че те са професионални лъжци и обикновено, останах с пръст в уста “, съобщи Ганчев.

Той призна още, че липсва връзка с почитателите.

„ Не съм ПР експерт и регистрирам като неточност, че липсва връзка с почитателите, само че ще се вземат ограничения в най-кратки периоди и ще се видят огромни промени в тази тенденция “. Първо, съгласно мен клубът няма условия, с цел да има съвременен почитател магазин, както е в белите страни. Второ, ние имахме контракт с Адидас, при който непрекъснато имахме проблеми с доставките. Трето, отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в идващите няколко седмици ще се види радикално друго отношение “, добави предприемачът.

Ганчев за следващ път съобщи, че Стойчо Стоилов не работи в клуба.

„ Стойчо Стоилов не работи в клуба от една година. А и той не влиза в комбинации. Ако се беше хванал с всякакви псевдоагенти, щеше да е най-прекрасният човек на света. Аз вярвам в него, тъй като има натъртено око. Разбирам за какво ги нервира. Каквото мисли, го споделя. Опорката, че Стойчо Стоилов се меша в работата на треньорите – извикайте ги обществено, да кажат на кой се е мешал в работата. Друго нещо – когато Стоилов докара Юнус Санкаре, аз си мисля, че повече няма да има подобен футболист. Знайни и незнайни направиха всичко, с цел да го изгонят. Много комплицирано е за пояснение и не мисля, че би трябвало да занимаваме необятната общност с вътрешните битки в този клуб. Едно е ясно: кепенците са паднали! Отчитам грешките, че не работихме за хората, които обичат клуба същински и не го обичат единствено поради това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба “, съобщи той.

Собственикът на " алените " разяснява и легендите на ЦСКА.

" Клубът би трябвало да уважава легендите си. А ги уважавам, знаете, безспорно съм потвърдил, че го върша. Едно време легендите са получили жилища, дали са доста, само че и клубът им е дал доста. Колко митове има Байерн Мюнхен? Дайте да забележим, в случай че всички митове се наредят, до каква степен ще стигнем? Моите почетения и почит към тези персони, само че в последна сметка, почитаме ли клуба или не? Когато сме там - работим, а когато не? Тези, които имат по 100 мача, имат ВИП карти, паркоместа сме им дали “.

„ Винаги играчите са били съгласувани с треньорите. Не знам кой пусна тая опорка, само че да е жив и здрав. Имайте поради, че 2 години е пандемия. Скаути не могат да вървят, тъй като са затворени игрища. Гарсес – декември подписахме, той пристигна 15-20 януари. Тези играчи, които са селектирани в последните 2 години са гледани на компютри, Инстат. Когато са гледани онлайн, е ясно кои са играчите. За новия сезон са набелязани играчи. Какво значи „ Казал Бруно Акрапович “, който сподели, че в никакъв случай не би взел Федерико Варела, нали той беше там, на него му казахме и той го утвърди. Показахме му Бисмарк, той пристигна и заставам 20 дни и го взе. Мено Кох – гледа го и сподели отма да идва. „ Гроздето, когато е високо е кисело “. Аз какво съм отговорен “?

Ганчев разяснява и слуховете, че ЦСКА е продал финала за Купата на България.

„ Знам двете лица, които пуснаха опорката, че сме дали мача с Левски. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си з....к. Колко пари би трябвало да ми даде, че да му дам мача? Аз другари нямам, имам положителни познати. И карти да играем с Наско Сираков...
Ще преживеем и тази опорка. Отборът ни е в насипно положение. Аз настоявам, че напролет по-слаб тим от нашия нямаше. Страшната селекция на Локомотив София щеше да ни бие 3-4 гола на Националния стадион. Уникалната селекция на Царско село, събрана от прът и въже, които ги картотекираха седмица преди мача. Не за първи път ЦСКА пада от по-слаб съперник, само че ще го преживеем ", безапелационен е притежателят на ЦСКА.

Ганчев разкри, че през идващия сезон ще се залага повече на юношите.

„ От тази година започваме с българи, наши си юноши. От 17-годишни до 20-годишни. Няма по какъв начин да вземем от други, по какъв начин да знаем кой е пипан и така нататък
Разменна монета за стадиона имаше, до момента в който бяха предните на власт. Това държавно управление има предпочитание да свършим работа. В околните дни ще стане ясно доста. Аз трябваше да свърша всякакви неща при едни тяхни политики, аз ги свърших, те ми „ намазаха ските “, окей. Тези дни ще се подпишат всякакви контракти. Това е моята последна фантазия, плюс незавършеното на Панчарево. Там е земеделска земя. Когато пристигна време, дано кажат „ Тези хора имат съвременен европейски стадион “. Това нещо, което е там не коства 6 милиона лв.. Плащаме наем на страната за това знамение. Трябва да се направи на Панчарево общежитието U15, U17, да се качат, да почиват и по-късно да търси тяхно по-професионално развиване. Имаме недоволство от стотици родители. Ще има нова охранителна компания, с цел да не може всеки, който реше да става там наблюдател. Къде го има това, по през целия ден там да стоят хора по кафенетата на „ Армията “. Има непочтено отношение към майки, към баби, акш щеш. Бях задоволително търпелив, тъй като мислех, че всичко е за клуба. Ще вкараме ред и в случай че този ред не даде резултат...ще забележим къде ще я караме “.

„ Отборът се бори, с цел да побеждава всеки един мач. Без значение в Европа или България. Това е в гените на тима. За 7-8 мача, като махна мачовете с Черно море и Славия, всичко на всичко имахме 6-7 удара в очертанията на противниковата врата. С „ ония “ нямахме и удар.
„ Има явен проект и финансиране за стадиона. Това би трябвало да се знае. Без стадион и модерната база сме обречени. Час по-скоро това нещо би трябвало да се случи “.
„ Всички пари, които съм спечелил мога да подаря на питащия. Заедно с Инджов сме дали над 80 милиона лв.. Няма по какъв начин да има нещо непременно. Какво значи това, да събера въоръжени бригади, да заплащам на клубове, да завладява БФС? Преди мен доста по-влиятелни персони се пробваха. Да, и двамата съумяха. Хубавото е, че по една или друга причина съм бил очевидец. Говоря за Илия Павлов и за Васил Божков. По-любознателните могат да питат за купите. Аз съм сигурен, че ние ще си станем първенци по естествения метод. В спорта, когато си почтен и предан, няма по какъв начин да не стане. Това е ситуацията, ще стане, рано или късно “.

„ За 8:0, в никакъв случай не съм правил неприятно на ЦСКА от Ловеч. Само съм помагал на ЦСКА. На полувремето приказвах тогава, може да питате. Казах им да спрат, тъй като ще стане огромна пакост. Какво да направя, че имаше хора, които споделяха „ Вкарвайте, вкарвайте “. До 15-ата минута ЦСКА имаше 3-4 чисти обстановки, мжеха да водят 4 гола. Аз не знам тези хора, които си режат вените след футболни мачове. Винаги може да се поправиш след 3-4 дни, седмица...Хората му споделят цар Футбол, той притегля доста хора в целия свят - да вървят и дасе любуват, тъй като е незнайно какво ще стане. Кой можеше да каже, че Барселона на „ Камп Ноу “ ще бъде по този начин унизен от Айнтрахт пред 90 000. Имаш 500-600 милиона бюджет от едната страна и естествен бюджет 80-90 милина на нромален клуб от Бундеслигата от друга. Какво да създадат президентът на Барселона и Шави Ернандес?

По логиката на някои хора, трябваше да падне бомба.Утре идва нов сезон, по какъв начин да разбираем на играчите, че няма да ги бият с шишета по главите или че няма да им викат маймуни. Това е грозно. Играчите нищо не са ти създали обаче Да, критикувай мен, обиждай, само че това са експерти. Няма състезател на този свят, който не желае да печели. Като не печелят – получават по-малко пари. Такава е системата, че те би трябвало да печелят мачове поради контрактите. Премии, договори, всичко е по този начин направено, че би трябвало да заработват с победи. Заплатата е заплата, само че оттова насетне има доста неща. Трябва да е вманиачен някой, с цел да симулира. Съжалявам и аз за този резултат, само че футболът е непредвидима игра “.

„ Искам да пожелая на почитателите да са здрави, да поддържат тима си и да знаят, че и на нашата улица ще изгрее слънце, рано и ли късно “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР