Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и синът му Данаил са

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и синът му Данаил са
Коментари Харесай

Разпитаха Гриша Ганчев по сигнал за черно тото

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и синът му Данаил са били разпитани през днешния ден по обяд в Главна дирекция " Национална полиция " по сигнал за черно тото. Двамата са били съпроводени от юриста на " алените " Станислав Трендафилов, само че отхвърлиха коментар при излизането си от постройката на полицията.
Гриша Ганчев
Според Sportal.bg сигналът касае четири следващи мача на ЦСКА от Първа лига през октомври и ноември 2019-та година, които " армейците " печелят, без да позволен гол. Въпросните мачове са сред 14-ия и 17-ия кръг на шампионата и в тях ЦСКА побеждава поредно Етър с 4:0, Черно море с 2:0, Славия с 1:0 и Ботев Враца с 1:0.

За момента не е ясно какви тъкмо са подозренията за нередности, свързани с тези срещи, както и от къде или кого е подаден сигналът.

В същото време Българският футболен съюз получи публично мнение от Дисциплинарната комисия към ФИФА, с което се удостоверява изчистването на финансовите връзки сред ПФК ЦСКА-София и футболистите Серхио Филипе Диаш Рибейро, Нилсон Антонио да Вейга Барош и Бернардо Давид Тенгариня.

Въз основа на това ФИФА отстранява наложената възбрана за регистрация на футболисти на ЦСКА, считано от сегашния миг, оповестяват от родната централа. Още предходната седмица " алените " оповестиха, че са изплатили дължимите 1,6 милиона лв., поради които им бе наложено наказването. Това значи, че " армейците " ще могат да картотекират всичките си нови попълнения за началото на сезона в efbet Лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР