Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в
Коментари Харесай

Гриша Ганчев надъхва ЦСКА с историческа премия

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал безусловно всички в тима със сензационна вест, оповестява БЛИЦ. Той е завишил общата награда, която играчи и треньори ще си разделят при прескачане групите на Лигата на конференциите. Сумата е набъбнала до исторически размер, защото предприемачът в никакъв случай до момента не е давал такива пари в спорта. Такава награда не е получавана в никакъв случай и в ЦСКА. Нейният прецизен размер се пази в цялостна загадка, само че все пак източници на БЛИЦ открехнаха леко завесата.

„ Сумата в действителност е голяма. Уточняваме, че става въпрос за отборна награда, която към този момент ще бъде разпределена в допълнение според от това кой какъв брой минути е играл и какъв принос има в обособените мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума? Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за много по-голяма обща награда – над 1 милион.

Момчетата получиха пари за влизането в групите, в този момент ги чака нещо по-специално и в случай че ги прескочат. Те са известени – имаме вяра, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс “, разясниха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

" Преди влизането в групите наградите отново бяха повишени и имаше резултат - отстранихме Виктория Пилзен и влязохме в тях. Дано има резултат и в този момент ", напомнят и се надяват на " Армията ".

Припомняме, че след изиграните първи два кръга от груповата фаза ЦСКА има една точка след 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Преди това „ алените “ изгубиха тежко с 1:5 в Рим от Рома.

В четвъртък от 22 часа на Националния стадион „ Васил Левски “ им следва третата борба – против украинския Зоря (Луганск), с който има да урежда остарели сметки отпреди две години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР