Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, призова в студиото

...
Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, призова в студиото
Коментари Харесай

Босът на Царско село: Да извадим президентите от Изпълкома, този октопод влияе на комисиите

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, прикани в студиото на Sportal TV всички президенти и притежатели на футболни клубове да излязат от Изпълкома, защото в БФС се е образувал октопод, който въздейства на съдиите и комисиите. Манолов съобщи, че в случай че президентите не бъдат махнати от БФС, октоподът ще продължава да въздейства и да бута Борислав Михайлов обратно. Бизнесменът обаче не пожела да засяга съответни имена.

“Надявам се Царско село да влезе в Първа лига. Бяхме си сложили за цел да сме в челото на класирането. Ако момчетата завоюват промоция, няма да ги спирам. Надявам се да има фейърплей и най-хубавият тим да влезе в Първа лига. Ако успеем да го създадем, тези момчета ще останат да играят и в елита. Създали сме всичко належащо нашите футболисти да се развиват.

Футболът е скъпо занимание. Никой не си прави заблуда, че може да печели от това. Надали ще си върна вложенията през идващите 20-30 години. Аз съм направил доста неща в комплекс “Царско село”. Следващата ми инвестиция ще е построяването на детска градина и учебно заведение, с цел да може най-талантливите деца там да се готвят”, съобщи босът на Царско село.

“С изявлението си Домусчиев дърпа дявола за опашката. Не считам, че в този момент беше времето на приказва за кръгове и кръгчета. Целта беше да покаже, че хареса Боби Михайлов. Той целеше да дискридитира Наско Сираков, защото стартира да се стартира, че той желае да се кандидатира за президент на БФС. Наско е другар с Боби и в случай че има нещо, щеше да му го кажа. Ако Наско желае нещо да му каже, щеше да го направи в очите. Няма смисъл да се занимаваме Наско Сираков. Той си гледа мачовете. Но Кирил Домусчиев по този начин е решил, по този начин е направил”, добави Манолов.

“Създаде се октопод в БФС, който е засмукал всички комисии. Освиркванията към Боби са с помощта на този октопод, това ще го тегли обратно. Никой не имам предвид, в случай че вие визирате някой, си е ваш проблем. Бих посъветвал Боби да извади притежателите и президентите от Изпълкома. Те натискат съдиите и реферите ги е боязън. Президентите постоянно са били в Изпълкома и адска въздействат на футбола. Ако тези президенти не излязат, октоподът ще продължава да управлява”, приключи предприемачът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР