Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск заяви

...
Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск заяви
Коментари Харесай

Мъск като Ванга: Предрече Трета световна война!

Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск съобщи на конференция, че „ съществуването на нашата цивилизация е заложено на карта “.

Мъск разкритикува американската политика, заявявайки, че нейният приоритет би трябвало да бъде предотвратяването на Трета международна война и предотвратяването на прерастването на районните спорове в световни. Сред последните той изключително акцентира следващия кръг на ескалация на напрежението сред Израел и палестинския „ Хамас “.

Мъск е уверен, че политиката на Съединени американски щати „ принуждава Русия да влезе в съюз с Иран и Китай “, което ще докара до пагубни последствия за Америка, защото „ Русия, с нейното обилие от първични материали, и Китай, с нейната свръхестествен промишлен капацитет, са страхотна композиция “.

„ Съюзът на Русия, Китай и Иран би трябвало да се смята за доста мощен в съпоставяне със Запада. Западът няма голямо преимущество в индустриалната мощност и основата за победа във всяка война е икономическата мощност, изключително индустриалното произвеждане “, сподели милиардерът.

Бизнесменът, който не крие политическите си упоритости, прикани Белия дом „ да откри път към мира в Украйна и да възобнови естествените връзки с Русия “. И предизвести всички да не надценяват американската мощност и упованията за преустановяване на спора в Украйна. Той също по този начин предложи своя версия на спокойно съглашение сред Москва и Киев.

В полемиката взе участие и претендентът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия, предприемачът Вивек Рамасвами. Който се съгласи с ужасните прогнози на Мъск. „ Ако влезем в Трета международна война, Съединените щати, каквито ги познаваме, ще престанат да съществуват “, предвижда той, представен от " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР