Собственикът на Tesla Model 3 разбра точно какви щети може

...
Собственикът на Tesla Model 3 разбра точно какви щети може
Коментари Харесай

Градушка унищожи напълно Tesla, докато собственикът ѝ е в нея

Собственикът на Tesla Model 3 разбра тъкмо какви вреди може да нанесе градушката откакто времето го изненада на автомагистрала при започване на този месец. Видео от случая е оповестено от самия него в YouTube и на него се вижда по какъв начин градушката е нанесла непоправими вреди по цялото купе на колата, в това число и по стъклата.



Собственикът споделя, че естественото събитие е траяло към 10 минути и го е заварило на автомагистралата, където не съумява да откри заслон. Ледените блокове били с размерите на тенис топки и грейпфрути, които съумяват да счупят даже усиления стъклен таван на колата. За наслада, потърпевши хора при съответния случай няма, само че не същото можем да кажем за колата, която евентуално ще бъде отписана от застрахователите.



Равносметката демонстрира, че всички панели са огънати съществено, счупени са светлините, врата за зареждане, стъклата, огледалата и мигачите. В едно от видеата се срещат мнения, че над 70 автомобила в региона са потърпевши по сходен метод, само че застраховката на множеството водачи би трябвало да покрие вредите от естественото злополучие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР