Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. „Младост 1“

...
Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. „Младост 1“
Коментари Харесай

Собственикът на терена пред блок 73 в „Младост 1“ ще протестира заедно с гражданите

Собственикът на терена пред блок 73 в ж.к. „ Младост 1 “ в София - компанията „ Джи Ти Строй “ ЕООД с шеф Гергана Симова, през днешния ден също ще излезе на митинга на жителите от региона в 19 ч. против Столична община. Тя ще поддържа тяхната самодейност на кротичък митинг с намиране на трайно решение по случая – „ да се срещнем всички и отстраним „ оградите “ в общуването и търсенето на положителните решения за площта през бл.73 “. Имотът се намира на кръстовището на бул. Йерусалим с бул. Андрей Сахаров (пред блок 73).

„ Неведнъж сме били очевидци на опити за опълчване на българските жители и за разделянето на българското общество. Категорично декларирам, че не сме срещу недоволството на жителите и живущите в региона. Ние сме дружно с тях обединени от едната страна за решаването на зародилия проблем с терена по кротичък метод и посредством разговор. До момента обаче няма оферти от другата страна – Столична община и кмета Йорданка Фандъкова дали парцелът ще бъде отчасти употребен за осъществяване на уличната инфраструктура или ще остане в рамките на настоящата регулация “, съобщи Гергана Симова. Гражданите повече няма да си затварят очите, в този момент е време Столична община да отговори.

Столичният общински съвет по предложение на кмета Йорданка Фандъкова поради идните локални избори, спря преди две седмици частичното изменение, с което се обособяваше продължението на бул. „ Йерусалим “ и неговото свързване с бул. „ Сахаров “ и отделяне на нова регулация на съществуващия парцел. Преди Фандъкова да спре строителството, на площта се предвиждаше построяването на комерсиална постройка и нова улица, която да облекчи трафика от бул. " Андрей Сахаров " и бул. " Йерусалим ". Гражданите от „ Младост 1 “ разискаха обстановката със притежателя Гергана Симова в края на юни и дружно стигнаха до единодушие да изискат решение на казуса от кмета Йорданка Фандъкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР