Собственикът на Ted Baker от САЩ заяви, че планира да

...
Собственикът на Ted Baker от САЩ заяви, че планира да
Коментари Харесай

Собственикът на Ted Baker вика администратори, излагайки на риск стотици работни места

Собственикът на Ted Baker от Съединени американски щати съобщи, че възнамерява да назначи админи за стилния търговец, излагайки на риск стотици работни места.

The No Ordinary Designer Label, която е благосъстоятелност на Authentic Brands Group (ABG) и търгува като Ted Baker, подаде уведомление за желание да назначи Teneo Financial Advisory като админи през днешния ден (вторник, 19 март), оповестява Sky News.

Очаква се този ход да докара до затваряне на магазини и загуба на работни места - обаче мащабът на това към момента не е явен. Един източник сподели пред Sky News, че „ няма да бъдат оповестени съкращения в първия ден от процеса по неплатежоспособност “.

В момента стилната марка ръководи 86 магазина в Обединеното кралство и източници споделиха на Sky News, че компанията ще продължи да търгува по време на процеса по неплатежоспособност.

Новината идва, откакто Ted Baker беше отхвърлен от борсата в Лондон, откакто бе платен от ABG за към £210 милиона преди към година и половина. Миналия месец беше съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР