Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали призна, че обмисля оферта за

...
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали призна, че обмисля оферта за
Коментари Харесай

Скандален шеф готви оферта за играч на Лудогорец

Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали призна, че обмисля оферта за нападателя Клаудиу Кешеру. Преди време скандалният началник от северната ни съседка разгласи, че няма по какъв начин да го върне още веднъж в редиците на „ стелистите “, само че в този момент е трансформирал мнението си.

" Кешеру в действителност ме интересува. Пресата ме въодушеви за това, тъй като от там излезе тази концепция ", призна Бекали пред " Prosport ".

Договорът на румънеца с Лудогорец изтича през лятото на идната година. Той надали ще го удължи и вероятността да си тръгне като свободен сътрудник е огромна.

Стяуа пък търси заместител на напускащия Денис Алибец. Ако обаче Стяуа пожелае Кешеру още през януари, евентуално Лудогорец ще изиска забележителна сума за правата му.

Друг проблем за завръщането на звездата в Румъния ще бъде неговата заплата. Според изданието в Разград той прибира 600 000 евро годишно, а такива пари в родината му няма кой да му даде. Плюс за прибирането на Кешеру вкъщи ще бъде сегашният му статут с тима. Нападателят е запаса при Димитър Димитров-Херо и това може да го накара да се раздели с тима още през зимата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР