Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е възлагал големи надежди

...
Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е възлагал големи надежди
Коментари Харесай

Босът на Спартак за нов в ЦСКА: Преди години му дадох надежда, сега нямам такава за него

Собственикът на Спартак (Москва) Леонид Федун е възлагал огромни очаквания на новото попълнение на ЦСКА Денис Давидов.

През 2014 година, когато халфът е на 19 години, мултимилиардерът споделя: " Отглеждаме новия Меси! ". След това договорът на полузащитника е продължен до 2019 година и заплатата му е увеличена.

Давидов прави мощна пролет на 2015 година под управлението на Мурат Якин. През лятото треньор става Дмитрий Аленичев, а клубът притегля Зе Луиш и Юра Мовсисян, които играят на позицията на младока.

След раздялата на Спартак с Денис, Федун споделя: " Какво мога да направя за Давидов? Преди години му дадох вяра. Сега нямам такава за него. Преходът от младежкия към мъжкия футбол постоянно е сложен ".

Спортният шеф на досегашния клуб на 24-годишния футболист Нижни Новгород изрече възмущението си от държанието на играча. Руският отбор ще играе бараж за промоция в елита с Криля Советов.

" Всичко, което се случи с Давидов беше изненада. Беше в болнични и знаехме, че няма да играе против Криля Советов. Той искаше да му разтрогнем контракта и ние се съгласихме ", съобщи Александър Липко.

" Очаквахме повече от Давидов. И в мачовете, и в тренировките. Веднъж ни попита за какво не играе. Интересно момче. Денис загуби конкуренцията за място на терена и по тази причина не играе ", добави шефът на Нижни Новгород, представен от " Тема спорт ".
 ЦСКА притегли Денис Давидов
Спорната селекция на ЦСКА продължава с халф от втора дивизия на Русия

" Червените " привлякова считания за огромен гений на Спартак (Москва) Денис Давидов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР