Собственикът на сметката установил, че тя е източена и подал

...
Собственикът на сметката установил, че тя е източена и подал
Коментари Харесай

Заловиха измамник, теглил с чужда карта от банкомати в Монтана и Лом

Собственикът на сметката открил, че тя е източена и подал сигнал в полицията

Полицаи от Лом и Вълчедръм за три дни са открили мъж, който 21 пъти теглил пари от непозната дебитна карта, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

На 17 октомври крадецът употребявал невниманието на титуляра след изтегляне на пари от банкомат във Вълчедръм и съумял да подмени неговата дебитна карта с невалидна такава. В интервала до 8 ноември той теглил 21 пъти пари от банкомати в Монтана и Лом. На 25 ноември притежателят на сметката открил, че тя е източена и подал сигнал в полицията. След бърза инспекция крадецът е оголен и арестуван. Той е направил цялостни признания, против него е формирано досъдебно произвеждане по член 249 от Наказателен кодекс.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че това не е първи случай в района за годината на изтегляне на пари от непозната дебитна карта, а трети. Останалите също бяха разкрити, като там ставаше въпрос за кражба на дебитната карта, а по-късно изтегляне от нея.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР