Собственикът на Славия Венци Стефанов говори след срещата в базата

...
Собственикът на Славия Венци Стефанов говори след срещата в базата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски и ЦСКА изказаха безумни аргументи

Собственикът на Славия Венци Стефанов приказва след срещата в базата на БФС, обвързвана с контракта за телевизионните права. „ Белият “ необут разкри, че Наско Сираков и Пламен Марков, представителите на Левски и ЦСКА, са се възпротивили. Според него техните причини са неуместни, това в реалност е най-хубавата оферта и няма причина да не се приема.

„ Имаше спор, можеш ли с главата си да разбиеш бетонна стена? Сираков все едно с извънземни беседва. Хората му изясняват, че офертите от другите малките екрани са доста по-малки. Той твърди, че Левски е единственият тим, който се гледа и другите би трябвало да взимат някакви оскъдни средства. Аз не съм юрист на Нова телевизия, виждам ползите на Славия. Този контракт го извършват безупречно и получаваме едни сигурни пари, които са животоспасяващи. После и ЦСКА се обадиха. Аз ги питах на база какво ще искаш повече пари, като поради COVID-19 рекламите са в пъти по-малко “.

„ Моите сътрудници са на правилото, че може аз да не съм добре, само че Вуте да му е зле. Ако може Нова да не излъчва тези 15 мача на Левски, те имат право на домакинските си мачове единствено. Мисля, че ще се откри вид. Изобщо безумни претекстове се изрекоха. Защо не се подпише след конгреса? Ама знаем ли дали ще има конгрес? Тя продължава тази пандемия, никой не е отговорен за всичко протичащо се в света. Всички би трябвало да се обединим към нещо, оптимално да има опция да се предават спортните мероприятия и тимовете да получават някакви средства. Ако за Левски и ЦСКА 400 хиляди лв. не са пари, за всички други тимове това са доста пари “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР