Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че според него Петър

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че според него Петър
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Шефът на съдиите трябваше да каже кой го натиска

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че съгласно него Петър Петров е трябвало да разгласи обществено кой го натискаи му пречи да работят.

" Нямаме нов началник на съдиите. Президентът ще го избере, когато е подготвен с избора му, ще осведоми нас и обществеността. Аз считам, че Петър Петров не трябваше да си подава оставка, а просто трябваше самоуверено да каже, кои са хората, които го натискат и му пречат. С избора на новия предстедател считам, че нещата ще се трансформират. Всеки може да сбърка, защото е човешко, само че когато има предумисъл и тендезия...Те си знаят кои съдии на кои тимове свирят. Просто ще се трансформират радикално нещата ", показа Стефанов пред Sportal.bg след Изпълкома на БФС.

Босът на Славия разяснява и нападките, че конгресът на БФС е бил манипуиран. " Значи, мисля че е добре да си пият постоянно хабчетата и да не занимават обществеността с тези нелепости. През 1996 година, ние сме печелил конгрес, като отидохме на него и казахме нашите визии, и както бяха доста сигурни брокерите, изгубиха конгреса. Просто тези, които трябваше да бъдат конкуренция на Боби Михайлов, са на светлини години от него. Ама на светлини години ", съобщи Стефанов, който недоволства, че мачът на Славия против Дунав в Русе беше преместен с 24 часа заради доста неприятния терен.

" Ние сме доста пострадали от това, че на всички тимове дадоха, а на нас не дадоха. Именно поради това играем на " Васил Левски ", само че в случай че ни бяха дали колкото дават на тях, нашият терен щеше да бъде като градина ", приключи босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР