Собственикът на румънския гранд Динамо Букурещ – Йонуц Негойца, е

...
Собственикът на румънския гранд Динамо Букурещ – Йонуц Негойца, е
Коментари Харесай

Лудогорец се прицели в звездно трио от Румъния

Собственикът на румънския гранд Динамо Букурещ – Йонуц Негойца, е безусловно подготвен да се раздели със звездното си трио Даниел Попа, Роберт Молдовану и бранителят Денис Чиботарио , като тримата са препоръчани на българския първенец Лудогорец.

Това оповестява в извънреден материал GSP, а посредничеството е с помощта на братята Бекали, цитира " Новспорт ".

Медията доверява, че разградските „ орли ” деликатно са анализирали опцията да вземат румънците. Динамо стартира сезона добре, а треньорът Душан Ухрин постигаше резултата, употребявайки доста млади играчи.

Въпреки че още не са в плейофите, Йонуц Негойца е подготвен да се раздели с играчи и да направи положителни пари. Според GSP, той се е свързал с Джовани Бекали да го попита къде може да продаде добре своите футболисти.

Предприемачът е дал картбланш на Драгош Сарбу, който е в контакт с братя Бекали, тримата да бъдат препоръчани на непознат клуб. От компанията пък са се обърнали към осемкратния първенец на България.

GSP твърди, че опция на „ юг от Дунав ” е и Левски, чиято трансферна политика е напълно координирана от Becali Sport Management, само че е прекомерно малко евентуално „ сините ” да заплатят нужните пари за триото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР