Собственикът на ресторанта в Созопол Miloz Fish & Grill, за

...
Собственикът на ресторанта в Созопол Miloz Fish & Grill, за
Коментари Харесай

Ресторантът с такса "стол" отвръща на удара: Шокирани сме от вендетата! Няма да търпим издевателства от клиенти, ще съдим наглите...

Собственикът на ресторанта в Созопол Miloz Fish & Grill, за който всичко приказват от през вчерашния ден, откакто начислиха безумна такса „ стол “ на клиентите си, реши да показа мнението си за протичащото се. Той го направи посредством фейсбук страницата на заведението, което вбеси персонално премиера Бойко Борисов.

„ Всички институции са безапелационни – ресторантът е безупречен “, с това изречение стартира статусът. Това обаче не се оказа напълно правилно, имайки поради думите на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Публикуваме всичко без редакторска интервенция:

„ Шокирани сме от вендетата против заведението ни, която се развихри и почтено казано - не разбирам за какво. Всеки реномиран ресторант по света има такса за минимална консумация или такса " резервация ", която нормално се заплаща авансово.

Ние сме най-оборотното заведение в Созопол този сезон - положителни цени, страхотна кухня и невероятна панорама! Нормално е да имаме такава такса, само че до момента не сме я ползвали. В съответния случай не сме взели пари на клиентите - просто им обяснихме разпоредбите, поради наглото им отношение към личния състав.

Ръководството на ресторанта няма да търпи издевателства от страна на клиенти по отношение на личния състав, не изповядваме и теорията на господин Рагин, че туристите имат неограничени права и ще съдим наглите, които сеят неистини по адрес на ресторанта.

Благодарим на всички за безплатната реклама, както и за опцията да се приказва всъщност за проблемите в туризма.

В резултат на масираната медийна офанзива против ресторанта, имаме рекордно посещаване на страницата от страна на недоброжелатели, само че и на доста другари. За благополучие, вторите са повече и най-известната маса по Черноморието към този момент е резервирана и предплатена до края на сезона.

За всички, които желаят персонално да се уверят в правотата ни, пускаме и специфична промоция с тристепенно меню и бутилка шампанско “4 стола за 80 лева.”


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР