Собственикът на портала Pirot Plus Online Ненад Паунович разкри пред

...
Собственикът на портала Pirot Plus Online Ненад Паунович разкри пред
Коментари Харесай

Откриха тяло на мъж на мястото на дерайлиралия влак в Пирот

Собственикът на портала Pirot Plus Online Ненад Паунович разкри пред N1, че на мястото на дерайлиралия трен в Пирот е намерил безжизнено тяло на мъж , за което незабавно е съобщил на Спешна помощ.

Самоличността на мъжа покрай локомотива към момента не е открита.

Журналистът описа още, че се доближил да снима още работещия локомотив, само че приближавайки вагоните, почнал да изпитва дискомфорт, заради което се наложило да се върне назад. Заради проблемите, които усетил, се е намесил екип на Спешна помощ в Пирот.

В Пирот е в действие бедствено състояние след приключване на амоняк от преобърнат вагон, а учебните заведения, детските градини и публичните институции през днешния ден не работят. N1 от Пирот оповестява, че токсичен въздух, т.е. газ амоняк, по неофициална информация към момента има в региона към Станичене, чак до входа на индустриалната зона на Пирот.

Министърът на превоза Горан Весич дойде в Пирот и сподели, че няма причина за суматоха, тъй като обстановката е под надзор, само че не всички следствията са отстранени.

Министерството на опазването на околната среда излезе с изказване, че следи региона сред Пирот и Бела паланка след разлива на амоняк от цистерната в този сектор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР