Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба, пише “Тема

...
Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба, пише “Тема
Коментари Харесай

Белогур продава Пирин

Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба, написа “Тема Спорт ”. Бизнесменът е извадил “орлетата ” на тезгяха и чака съответни оферти. В края на предходната година медиите в Турция разкриха, че Белогур е бил в югоизточната ни съседка за среща с локален вложител. Двете страни са водили градивни договаряния, които обаче не са завършили позитивно за Пирин. Причината не е била толкоз цената, която босът на благоевградчани е сложил, а това, което бъдещият нов притежател би получил отсреща. 

Според осведомени предприемачът е желал за клуба 4,5 млн. $. Срещу тази сума обаче действително бъдещият вложител придобивал единствено тима и клубния рейс. Както е известно, стадион “Христо Ботев ” е общинска благосъстоятелност, както и базата. 

Наскоро президентът Станислав Манолев отхвърли, че в отбора е имало стачка поради забавени заплащания. Той обаче призна, че има такива, само че сумата не е сериозна и състезателите не са вдигали “бунтове ”, поради това. 
 Манолев: Конфликтът сред Янев и Бодуров не може да бъде сподавен Манолев: Конфликтът сред Янев и Бодуров не може да бъде сподавен
Пирин загуби с 0:2 гостуването си на Славия на старта на пролетния дял. В неделя “орлетата ” одобряват Левски, като се надяват на съществено фенско наличие с оглед очертаващото се хубаво време и противника. 

Пол Белогур взе Пирин през лятото на 2019 година и го върна в елита, като първоначално имаше сериозен възторг и устойчиво финансиране. Нещо, което с времето понижа. 

На първата подготовка за годината, при започване на януари, от клуба оповестиха, че не се чака нов притежател, само че все пак благоевградчани отиват на тезгяха. А дали ще се откри покупател - следва да видим…

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР