Собственикът на ПИМК и стротилен на стадион Христо Ботев Илиян

...
Собственикът на ПИМК и стротилен на стадион Христо Ботев Илиян
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Торбата с лъжите на Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан

Собственикът на ПИМК и стротилен на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов разгласява нов ядосан пост към съветското управление на Ботев. Той изброи 16 съгласно него неистини, които управлението е излъгало почитателите. 
Прочетете още
Ето какво написа Филипов: 

ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ НА НАСТРАДИН ЗИНГАРЕВИЧ И ХИТЪР ОСЛАН

1-ва неистина: При взимането на акциите и заричане към жълто-черната общественост - Голямото израстване на Ботев Пловдив
2-ра неистина: Издръжката на клуба без заеми от Настрадин Зингаревич – клуба е задлъжнял с доста милиони към него!
3-та неистина: Продажба на акции водене на договаряния - По контракт със съдружие Ботев Пловдив, Настрадин Зингаревич НЯМА право да продаде акциите без утвърждение на общо заседание на съдружие Ботев!
4-та неистина: Американска група, към която съм имал някакви ползи - Нито познавам, нито съм разговарял с каквито и да е групи, с цел да продавам нещо, което не владея! В продължение на това ще кажа, че в никакъв случай не съм желал да съм президент и не съм желал акциите на клуба, а единствено да оказвам помощ!
5-та неистина: Обещание на среща с почитателите в неговия скайбокс, че Ботев ще е в топ 3 - в наличие на минимум 10 фена
6-та неистина: Бизнеса не помагал на Настрадин Зингаревич - По моя счетоводна информация за една година с бизнеса събрахме 2 млн,712 хил лева 912 хил от ПИМК, 1 млн, 800 хил лева от мои сътрудници, другари, снабдители и хора, милеещи за нашия клуб. Искам да подчертая, че всеки един от нас, даваше тези пари на милиардера Настрадин Зингаревич и нито един от нас не е по-богат от него финансово, само че е по-богат душевно!
7-ма неистина: При първата ни среща даде обещание, че всеки месец ще получаваме всички заплащания и разноски на клуба. Това стана на срещата в моя офис. И откакто бизнеса стартира да оказва помощ ние ще получаваме тази информация. Естествено огромна неистина!
8-ма неистина: Участието ми във взимане на решения в Ботев Пловдив - Не съм бил юридически никакъв в клуба, с цел да се внушават такива изводи!
9-та неистина: Наслагване на мнение, че ми е подправена поддръжката - В две мои заявления, изрично съм подкрепил Настрадин Зингаревич и застанах един до друг до него на конференцията, с цел да смъква напрежението от него, тъй като мислех че ще поведе клуба в вярна посока.
10-та неистина: Бил съм приказвал доста - Да може би, само че имаме най-красивият стадион, като той ще стане още по-красив. А Настрадин Зингаревич заплаща за него 5000 лева месечно спрямо ЦСКА за своя стадион „ Българска Армия “, във типа в който всички го знаете, заплаща 117 хил лева месечно.
11-та неистина: Прочетох, че съм бил претендент за борда на шефовете на Ботев – ГОЛЯМА ЛЪЖА! Беше ми препоръчано от Хитър Осран да вляза на негово място като предлагането пристигна персонално от него, а не от Настрадин Зингаревич. НЕ ВЛЯЗОХ, точно заради наличието на тази декларация!
12-та неистина Хора от бизнеса на Пловдив обяснявали на Настрадин, че съм бил човек, който ще го излъже - Категорично, нито Настрадин, нито Хитър не познаваха никого от бизнеса при първото им идване в Пловдив. Над 90% от контактите им ги сътворих АЗ. А и не знам човек, който може да убеди 50 компании да оказват помощ на милиардер да е измамник.
13-та неистина: Генчев не желае Янис Карабельов - Това е огромна неистина! Аз персонално съм разговарял с него.
14-та неистина: Кристиан Димитров - персонално предложих на Настрадин, когато Кристиан беше в ФК КЛУЖ да го вземем в Ботев за 1 год, като аз персонално ще му заплащам заплатата, само че той ми отговори, че е доста муден, може да ревизирате GPS на Джаспър и Пунчец, които са като трабанче спрямо Кристиан Димитров.
15-та неистина: Аз съм бил избрал Станислав Генчев - Потвърждавам, че съм твърдо подкрепил профила на Станислав Генчев за треньор и който и до през днешния ден поддържам. За нас беше доста значимо Ботев да има български треньор, с цел да знае обществото какво се случва в клуба. За това беше значим неговият избор. Първият избор на Настрадин Зингаревич беше Станимир Стоилов, който обаче отхвърли след очакване от 2 седмици. При среща, на която имаше доста хора, изненадващо за всички нас, Настрадин Зингаревич ни разгласи, че негов избор за треньор е Любослав Пенев. Ние всички отговорихме, че нямаме срещу щом е българин, само че до момента в който течеше този диалог, Зингаревич получи СМС от Пенев, който подвигна двойно парите си и получи отвод. Именно по-късно Настрадин взе решение, че ще беседва със Станислав Генчев, който беше и последният вид за треньор на Ботев Пловдив. ПАК КАЗВАМ, на тази среща имаше доста хора, очевидци, което доста елементарно може да се потвърди.
16-та неистина: По мотив нощното ревливо видео, в което Настрадин се обръща към цялата ботевистка общественост и приказва за нашето бъдеще - Важно е да кажа и няколко цитата от него с доказателства във връзка публиката на Ботев Пловдив за случилото се след мача с Локомотив София:

1-ВИ ЦИТАТ: „ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ Е В СРЕДНОВЕКОВИЕТО. “
2-РИ ЦИТАТ: „ ТОВА СА ПСЕВДОФЕНОВЕ, КОИТО ПОЗОРЯТ КЛУБА Пожарна охрана ЦЕЛИЯ СВЯТ. “
3-ТИ ЦИТАТ: „ НИКАКЪВ СПОНСОР НЯМА ДА ДОЙДЕ В ТОЗИ БАРДАК! “

П.С.:

Уважаеми Ботевисти,
Нека всеки един от вас, който е имал контакти с Настрадин Зингаревич и Хитър Ослан да откри какви неистини могат да излязат от тяхната торбичка. Когато сме обединени, тогава сме най-силни! Не позволявайте задкулисието и интригите да съсипят нашия клуб!

С Уважение,
Илиян Филипов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР