Собственикът на ПФК Левски Наско Сираков обяви приоритет номер 1

...
Собственикът на ПФК Левски Наско Сираков обяви приоритет номер 1
Коментари Харесай

Наско Сираков към НАП: Вие сте ни приоритет номер 1

Собственикът на ПФК Левски Наско Сираков разгласи приоритет номер 1 пред клуба. Президентът на „ синия “ клуб даде конференция във връзка отговорностите съм Национална организация по приходите (НАП), който са на стойност 11,8 милиона лв.. Той даде обещание, че точно погасяването на този дълг ще е водещо в ръководството му.

„ В последните две години и половина се изплатиха ужасяващо доста пари, отговорности към някогашни треньори, футболисти, контрагенти, компании. За сметка на тези пари, най-потърпевшата институция, за жал, беше Национална агенция за приходите. Това го споделих и с тях – да, те останаха на опашката, само че истината беше, че в случай че не бяхме се разплатили с всички тези хора и институции, Левски нямаше да има лиценз и нямаше да го има “, разяснява Сираков.

Като първа стъпка, която са подхванали от клуба за изчистване на отговорностите, Сираков уточни дарителската сметка. За 12 дни по нея е събрана сумата от 188 000 лв.. Втората стъпка е издаване на 10 % от акциите на клуба.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР