Собственикът на Парсек Груп ЕООД Бончо Бонев удържа на мъжката

...
Собственикът на Парсек Груп ЕООД Бончо Бонев удържа на мъжката
Коментари Харесай

Парсек груп оттегля жалбата за Колежа

Собственикът на Парсек Груп ЕООД Бончо Бонев удържа на мъжката дума и отдръпна жалбата за състезанието за строителството на стадион " Христо Ботев ".

Бонев се обърна с отворено писмо към почитателите на Ботев:

Уважаеми почитатели на ПФК и Пловдивчани, Искам да сьобщя, че подадената от нас тъжба против избор на реализатор за довьршването на стадион Христо Ботев е към този момент оттеглена. Решението за отдръпване на жалбата пристигна след мой прочувствен диалог с почитател на ПФК Ботев (Пловдив), който съобщи, че стадионът е фантазия на всички почитатели и поданици на град Пловдив. Давам си сметка какъв брой доста старания са положени от страна на кмета Здравко Димитров за финансирането на подобен огромен план, който шест години бе отлаган. В тази врьзка не искам дострояването да се забави с месеци или години поради частния ни интерес. Пренебрегвайки интереса ни като сдружение, търсещо работа и на стотиците чиновници на " Парсек Груп ", демонстрираме, че сме публично ангажирана компания, която работи напълно в публичен интерес. Дьржа да подчертая, че нашата оферта както ценово, по този начин и механически е по-добра от тази на конкуренцията, само че поради бутафорна неточност сме отстранени от присъединяване. Имаме самочувствието да заявим, че бихме се справили най-добре сьс задачата за дострояване на стадиона, тъй като зад гырба си с изключение на издигнатите над 100 обекта имаме и две награди " Сграда на годината ", една в раздел " Паметници на културата ", а другата в " Образователна инфраструктура ".

Пожелавам ползотворна работа на сътрудниците, спечелили порьчката, и Община Пловдив. Здраве и триумф на всички почитатели поданици на град Пловдив.

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА,

На съображение член 213, алинея 1, т. 3 от 3ОП вьв вр. член 155 от Административнопроцесуален кодекс, отдръпвам подадената Жалба Ne ВХР-1955-12.11.2020 и производството против Решение Ne2ОРОП-39(13)/30.10.2020 година на зам,-кмет на Община Пловдив с което се дефинира изпьлнител на социална порьчка с предмет: " Изпълнениле на градеж, част от Общинската спортна инфраструктура- Стадион Христо Ботев " -град Пловдив ", неповторим апелирам да прекратите номер на порьчката вРОП:00267-2020-0052  efbet Лига 12 кръг, събота 7 ноември  Ботев (Пловдив) 0:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР