Собственикът на Овергаз и издател на в. Сега Сашо Дончев

...
Собственикът на Овергаз и издател на в. Сега Сашо Дончев
Коментари Харесай

Сашо Дончев напусна Българската стопанска камара

Собственикът на " Овергаз " и издател на в. " Сега " Сашо Дончев напуща Българската стопанска камара (БСК), оповестиха на уеб страницата на вестника.
Като причина той показва " ниската и даже нулева успеваемост " от активността на камарата. След кончината на дългогодишния изпълнителен ръководител Божидар Данев на поста му беше определен притежателят на радио " Дарик " Радосвет Радев.
Изборът на нов изпълнителен ръководител и последните решения на управителния съвет на БСК също са съдействали за решението на Дончев, защото съгласно него те ще доведат до продължение на конформизма в държанието на БСК по отношение на обществената администрация в ущърб на ползите на бизнесмените в България и в интерес на политически назначените предприемачи.
" Моят път е различен и аз се надявам да си намеря добра компания по него ", декларира досегашният ръководител на УС на работодателската организация в писмо до БСК.
На уеб страницата на камарата е посочено, че Дончев е освободен като ръководител на управителния съвет след оставка, само че остава негов член. Той беше отпред на управителния съвет от 2011 година до 20 септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР