Собственикът на Ню Йорк Джетс Уди Джонсън категорично опроверга съобщението,

...
Собственикът на Ню Йорк Джетс Уди Джонсън категорично опроверга съобщението,
Коментари Харесай

Собственикът на Джетс Уди Джонсън опроверга „абсолютно невярно“ съобщение, че той и треньорът Робърт Салех са имали спор

Собственикът на Ню Йорк Джетс Уди Джонсън изрично опроверга известието, че той и треньорът Робърт Салех са имали „ доста развълнуван диалог “ по време на срещите на НФЛ по-рано тази седмица.

Водещият на NFL Network Колийн Улф сподели във вторник по време на подкаста „ Around the NFL “, че „ доста благонадежден източник “ й е споделил, че Джонсън и Салех са имали спор в неделя вечер, до момента в който двамата са били на празненство в Орландо, Флорида. Улф добави, че е чула, че диалогът е станал „ малко неуместен “. срещата на лигата е безусловно подправена. Това е още един безконтролен отчет от NFL Network. Моля, пренебрегнете. ”

NFL Network е благосъстоятелност на NFL и е част от NFL Media, която включва телевизионната мрежа, NFL Films, NFL.com, NFL Now, NFL RedZone и NFL Mobile.

Улф се извини в изказване, оповестено на X в четвъртък за „ ненужното разпръскване “, породено от нейните мнения, добавяйки, че не е възнамерявала да оповестява вести с тях.

„ Относно моите мнения по отношение на Jets на под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР