Собственикът на няколко публични дома в Невада и кандидат за

...
Собственикът на няколко публични дома в Невада и кандидат за
Коментари Харесай

Порнозвезда откри трупа на собственик на бардаци в Невада и съюзник на Доналд Тръмп

Собственикът на няколко обществени дома в Невада и претендент за локален парламент Денис Хоф бе открит мъртъв, съобщи Сканйюз.

Тялото бе намерено от звездата от порнофилмите Рон Джереми и още един човек, чието име не се оповестява. Двамата са пристигнали в първокласното жилище на бизнесмена, тъй като тримата имали спогодба за делова среща. "Ние мислихме, че той още спи след купона през уикенда и се качихме в спалнята му, където намерихме безжизненото му тяло ", сподели Джереми.

Хоф отпразнува 72-рия се рожден ден през уикенда. На купона бе някогашният шериф на градчето Паръмп - Джо Арохо. "Аз си си потеглих към 22 часа и Хоф бе в прелестно въодушевление ", сподели той. Сегашният полицейски шеф Шарън Мей съобщи, че починалият си отишъл от инфаркт.

Притежателят на бардаци бе претендент за щатския парламент, който жителите на Невада ще избират на 6 ноември. Той завоюва вътрешните избори в Републиканската партия, от котяо е излъчен сегашният държавен глава на СЩА Доналд Тръмп. Кампанията на Хоф бе белязана от обвинявания в полов тормоз, които кандидатът за народен представител изрично отхвърляше.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР