Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев не закъсня да отвърне

...
Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев не закъсня да отвърне
Коментари Харесай

Домусчиев отвърна на Божков, закани се на bTV

Собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев не закъсня да отвърне на изказванието на Васил Божков, че е бил изнудван да подписа " златен контракт " за реклама на " Национална лотария " в ефира на Нова.
" Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и нужната нравственос в връзките. Това е видно и в паметната бележка. Факт е, че доста години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в малкия екран доста по-големи суми (първият контракт е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е неосъществим. Публичното даване на записката е операция и стъпка, която издава бизнес равнището и интелекта на обвинения Божков, на което равнище не бих желал да сляза и по тази причина спирам дотук!
Добавям единствено, че “Нова Броудкастинг груп ” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за контракта на “БТВ медия груп ” с Български състезателен тотализатор (БСТ ).
От предоставена обществена информация излиза наяве, че в договора е записана експлицитна уговорка за ограничение правото на тотализатора да договаря и подписва контракт с “Нова Броудкастинг груп ”.
Твърдя, че сходни ограничавания върху държавна компания (БСТ) от страна на частна ( “БТВ медия груп ”) е неприемливо и скандално! Сега разгадавам на способеното мнение и реакция на виновните институции в България ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР