Собственикът на най-голямото предприятие в областКалинел Марин Радевски е загубил

Собственикът на най-голямото предприятие в областКалинел Марин Радевски е загубил ...

Собственикът на най-голямото предприятие в Ловеч почина с COVID-19.

Собственикът на най-голямото предприятие в област"Калинел" Марин Радевски е загубил битката с . За това става ясно от пост във Facebook на кмета на Троян Донка Михайлова и на заместник-регионалния министър Николай Нанков.
Радевски бе почетен гражданин на Троян и общински съветник от ГЕРБ. Един от най-големите дарители в региона и изключително уважаван в града.
"Отиде си Марин Радевски. Поклон пред човека, който даде работа, надежда и перспектива на Троян. Искрено уважение към Почетния гражданин. Троянци ще го помним и ще го носим в сърцата си.", написа в профила си Донка Михайлова, която пребори коронавируса.

"Съкрушен съм! Битката с COVID 19 загуби един Човек, когото безкрайно много уважавам!

Собственикът на „Калинел“, най-големият работодател в област Ловеч, най-добрият човек, бизнесмен от най-висока величина, верен приятел. Доброто му сърце щедро даряваше нуждаещите се не само в община Троян! Така познават хората Марин Радевски и така ще остане в спомените им.

Проф. Ангелов: Започва атаката на човечеството срещу коронавируса, ще го победим с ваксините Проф. Ангелов: Започва атаката на човечеството срещу коронавируса, ще го победим с ваксините
"Във ваксинационния план имаме провеждане на информационна кампания, твърдо сме решени да изправим целия ресурс на държавата, за да дос...

Дълбок поклон пред паметта му! Съболезнования за цялото семейство, за близките му, за приятелите му!"
Това написа областният координатор на ГЕРБ и заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

 

Източник: actualno.com