Собственикът на най-голямата крипто борса в света Binance - Чанпен

...
Собственикът на най-голямата крипто борса в света Binance - Чанпен
Коментари Харесай

Aзиатският пазар полудява по меме криптовалутите, $CHINA скочи с 40,000%, $WSM е наред

Собственикът на най-голямата крипто борса в света Binance - Чанпен Джао (или както го знаем всички, CZ), написа в Twitter, че за първи път китайската централна телевизия (CCTV) отрази крипто пазара.

Това безусловно взриви освен обществените мрежи, ами и породи вълна от възторг в Китай, а меме средите не пропуснаха да се “отчетат ”.

Меме токенът $CHINA скочи с 40,000%, което изпълни джобовете на доста вложители. Азиатските пазари полудяват сега, а Wall Street Memes бързо може да последва другите меме криптовалути, като препускането през предварителната продажба е грандиозно.

В публикацията ще разгледаме в детайли какво е въздействието на Китай в крипто средите, какво прави $CHINA мечтан актив и за какво Wall Street Memes може да се окаже златният коз на всички, които изтърваха възхода на китайския Dogecoin.

Какво е въздействието на Китай върху криптовалутите?

Наскорошните събития в Хонконг се преглеждат като следен опит от Китай, с цел да се дефинира дали може да се реализира надзор над доставчиците на крипто услуги. С оглед на голямата роля на Китай в крипто промишлеността, възходящият интерес на китайското държавно управление към криптовалутите би имал големи последствия за всички участници на този динамичен пазар.

На фона на строгите закони на Китай, изборът на CCTV да показа “ефирно време ” на криптовалута се откроява. Материалът оферираше по-балансиран взор от безапелационното запрещение на Биткойн майнинга и крипто тържищата, като избегна неподходящи мнения за криптовалутите.

Въпреки че пазаруването и продаването на криптовалути е законно в Китай, регулаторната среда към момента е доста ограничаваща.

Междувременно, Douyin, китайската версия на TikTok, с над 1 милиард клиенти, краткотрайно използваше Биткойн като разплащателно средство. Тези благоприятни условия в следствие бяха отстранени, само че тяхното в началото появяване алармира за възходящото приемане на криптовалутите от страна на основните медии в страната (а и в цяла Азия).

Китайският Dogecoin ($CHINA) безусловно завладя меме света

Стартиралата неотдавна китайска криптовалута $CHINA (Chinese Dogecoin) е приказен образец за тази наклонност. Тя записва солидна облага от 40,000% още на първия ден и сподели характерности на класическа тактика за “pump and dump ” (създаване на нервност и продажба с голяма печалба).

Китайският Dogecoin се възползва от възходящият тренд на меме криптовалутите, като черпи ентусиазъм от известната японска меме валута DOGE. След публикуването си, цената на $CHINA скочи до небесата.

Голямата промяна от 84% в цената настъпи, когато ранните поддръжници на $CHINA започнаха да продават токените си при пикова цена от $0.000191, което докара до мечи пазар. Инвеститорите, които съумяха да устоят на последния спад на пазара, към момента имат номинални облаги от над 7,000%, което е необикновено.

Тъй като се чака китайската меме криптовалута да набере мощ на криптовалутните пазари през идващите седмици, Китайският Dogecoin ($CHINA) поддържа добра техническа позиция. Търговците и анализаторите са съгласни, че настоящото равнище на ценова консолидация предлага отлична основа за бъдещи покачвания. Смели и упорити, притежателите на токени $CHINA наподобява имат религия в дълготрайните вероятности на своите позиции.

Но какво чака тези, които към този момент изпуснаха своя късмет за огромен напредък. Има положителни вести, Wall Street Memes е на хоризонта.

Wall Street Memes – най-перспективната меме криптовалута “Зад Океана ”

Дуалността на пазара постоянно е била забавно събитие. След като $CHINA съумя да си проправи път и да направи всички, вложили над $2,500, евентуални милионери, то сатиричният план, целящ да забавлява с комични Уолстрийт истории, набира инерция много стремително.

За меме криптовалутите е особено да се развият своя пазар бързо, както и да се срутен също толкоз пословично. Но $WSM е криптовалута с капацитет , който ще се развие във времето.

Със събраните досега над $4.8 милиона за по-малко от месец, крипто вложителите тръпнат в очакване да сграбчен своите евентуални облаги. Цената сега е $0.0277, като капацитетът за над 1,000% скок е изцяло действителен, а на фона на $CHINA, за какво не да не чакаме и 100Х евентуална възвръщаемост?

Социалното въздействие на Wall Street Memes е над всичко

Социалното въздействие на Wall Street Memes е на напълно друго равнище спрямо $CHINA. Wall Street Memes имат 524,000 почитатели в Instagram и 226,000 почитатели в Twitter. Каналът им в Twitch има над 4,300 клиенти. Те сполучливо употребяват обществените медии за разпространяване на своите хрумвания и меме криптовалута, което акцентира значимостта на цифровото наличие в актуалния свят на криптовалутите.

Именно това е едно от главните оръжия за прогресa на тази нова криптовалута, защото вярата в плана може да докара до големи облаги пред ранните вложители.

Заключение

Щом Китайската национална телевизия отрази криптовалутите в добра светлина, това сигурно е страхотна вест за вложителите. Някои към този момент съумяха да капитализират своя триумф с $CHINA, само че даже в случай че сте изпуснали тази опция, то Wall Street Memes съставлява идеална вероятност да се включите в нов план, който да нарасне евентуално до 10, а за какво не и до 100 пъти. Със своето голямо обществено въздействие и мощна мрежа от клиенти, като нищо можем да забележим идващия Dogecoin.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР