Собственикът на Наско Сираков обмисля да продаде 30% от своите

...
Собственикът на Наско Сираков обмисля да продаде 30% от своите
Коментари Харесай

Наско Сираков продава 30% от акциите на Левски на спонсор?

Собственикът на Наско Сираков обмисля да продаде 30% от своите акции в клуба. Според източници, близки до легендата на " сините ", Сираков възнамерява да откри още евентуални сътрудници. Фаворит за пакета е българската букмейкърска адвокатска фирма, която е спонсор на Левски.

Първоначалният контракт сред двете страни беше за много дребна сума, само че по-късно букмейкърът реши да вложи повече пари в клуба. Другите два спонсора на Левски са инфраструктурни компании и надали биха желали акции. Въпросните 30% трябваше да отидат при Константин Папазов, само че това не се случи.
 Наско Сираков сподели какво се случва със договорката за Левски Наско Сираков сподели какво се случва със договорката за " Левски "
До сряда ще имаме 100% гаранция за желанията на Джоузеф Диксън. Това съобщи мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков преди п...

Преговорите сред Джоузеф Диксън и Наско Сираков не престават, като измина съвсем месец, откогато Сираков разгласи, че " сините " ще имат нов притежател. Как се развиват договарянията,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР