Собственикът на Наско Сираков е направил серия от срещи с

...
Собственикът на Наско Сираков е направил серия от срещи с
Коментари Харесай

Сираков задвижва работата по фенското сдружение на Левски

Собственикът на Наско Сираков е направил серия от срещи с проведените почитатели на " сините " за по-бързото изясняване на изискванията за учредяване на фенското сдружение " Левски на левскарите ", което да влезе в ръководството на клуба.
Вече беше оповестено, че голмайстор номер 1 в историята на " сините " ще даде огромен % от акциите на новото съдружие, което да обезпечи немалка част от бюджета. Треньорът Станимир Стоилов също е един от огромните поддръжници на концепцията. Той счита, че почитателите могат да обезпечат към 30% от издръжката.
Сираков ще отиде при тима на лагера в Анталия и ще изгледа няколко другарски мача. За притежателя следва и среща със Станимир Стоилов в четвъртък. По-късно се чака да се причисли и изпълнителният шеф Иво Ивков, който беше под карантина поради ковид.
Междувременно Левски към този момент започва своята нова акция по продажба на абонаментни карти за пролетния дял от шампионата. Те могат да се закупят онлайн и на място във почитател магазина на " сините ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР