Собственикът на московската сладкарска фабрика Меншевик“, който по-рано днес откри

...
Собственикът на московската сладкарска фабрика Меншевик“, който по-рано днес откри
Коментари Харесай

Стрелецът от фабриката в Москва не бе открит, може да е избягал през подземен коридор


Собственикът на московската сладкарска фабрика „ Меншевик “, който по-рано през днешния ден откри пукотевица във фабриката, убивайки един човек, не бе открит от спецчастите на Росгвардия, които деликатно ревизираха територията на предприятието.

Според някогашна служителка на фабриката сред двете 5-етажни гради има под земята кулоар и притежателят може да е избягал през него.

Установена е неговата идентичност, споделя се Иля Аверянов. На времето е Завършил е физическия факултет на Московския университет, бил е в един курс с олигарха Олег Дерипаска. През 90-те години се залавя с куфарна търговия и внася от Турция дъвки, облекла и различен ширпотреб. Впоследствие става притежател на фабриката.

Властите настояват, че той не е напускал територията на фабриката и издирването му продължава.

По най-нови, само че явно към момента неокончателни данни Аверянов е настоящ шеф на фабриката, по този начин най-малко твърди столичната прокуратура. По-рано бе обявено, че той бил някогашен притежател на фабриката. Имал неизплатени финансови отговорности, за тяхното събиране във фабриката се появили правосъдни реализатори, по които той разкрил огън с огнестрелно оръжие – ловна карабина, която той законно имал. Съгласно събраните данни той и различен път стрелял по длъжностни лица, които идвали на инспекция във фабриката.

По-рано бе обявено, че стрелбата във фабриката станала по време на негов спор с управлението на фабриката, вследствие на което той стрелял по охранител, който умрял.

Потвърдиха се опроверганите известия за съществуването на заложници и трима ранени по време на случая – такива не е имало при случая. /ТАСС-РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР