Собственикът на медийната група на bTV - CME Bulgaria, има

...
Собственикът на медийната група на bTV - CME Bulgaria, има
Коментари Харесай

Официално: bTV вече има нов собственик

Собственикът на медийната група на bTV - CME Bulgaria, има нов основен изпълнителен шеф. Компанията PPF Group, зад която стои чешкият предприемач Петр Келнер, дефинитивно придобие цялата Central European Media Enterprises (CME) и в този момент от групата показват, че отпред на българското поделение застава Лобош Йетмар.

Той има повече от 20 години опит в радио и телевизия. Йетмар ще работи директно с основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала, като първият ще бъде локалният представител на CME, излиза наяве от публично известие на компанията.
 Лобош Йетмар
Източник:

Лобош Йетмар

" bTV e добре ръководена компания с извънреден потребителски обсег и известност на марката и чакам с неспокойствие да работя с мениджърския й екип. Мой приоритет е да продължа задачата на bTV посредством даване на самостоятелни и справедливи вести, както и висококачествено забавление за нашите фенове ", разяснява Любош Йетмар.

От друга страна някогашният основен изпълнителен шеф на " Нова броудкастинг груп " Дидие Щосел, поема управлението на групата на четири други пазара отвън българския.

В публично известие на PPF Group се показва, че придобиването на CME е завършило, с което сдружението придобива медии в няколко страни в Централна и Източна Европа. Освен в България това са още такива в Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Дидие Щосел ще бъде основен изпълнителен шеф за тези четири страни.
 Келнер завършва договорката за bTV след седмица
Келнер завършва договорката за bTV след седмица

Инвестиционната му компания получи утвърждение и от Европейската комисия, с което всички загради отпаднаха
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР