Собственикът на Matchroom Бари Хърн призна, че има риск мачът

...
Собственикът на Matchroom Бари Хърн призна, че има риск мачът
Коментари Харесай

Шефът на Matchroom: Война е, Джошуа - Пулев май пропада

Собственикът на Matchroom Бари Хърн призна, че има риск мачът на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев да бъде анулиран поради пандемията от ковид. На Ей Джей му следва наложителна отбрана на купата на IBF на 20 юни на стадиона на Тотнъм. Въпреки че има повече от три месеца до дуела, пандемията от ковид може да стане причина събитието да бъде отсрочено, както и куп други спортни събития през последните дни.

“Знаем, че сме затънали до ушите в лайна. Имаме плануван мач за 20 юни Джошуа против Пулев, само че не знаем дали той ще се състои. Не желаеме да отменяме огромните събития и където е допустимо, те ще се проведат, само че това е еквивалент на международна война.

“През всичките ми години в спорта в никакъв случай не съм бил в сходна обстановка. Тази година имаме 650 събития онлайн и към този момент бяхме принудени да отменим шампионат по снукър в Китай, както и редица надпревари по билярд в Северна Америка, тъй като обстановката ескалира там. Ние би трябвало да бъдем рационални и макар че поминъкът на хората е заложен на карта, би трябвало да следваме напътствията. Знам, че стопанската система ще загуби доста, само че в последна сметка това е сериозен вирус и животът на хората е в риск”, съобщи Бари Хърн във връзка рецесията с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР