Собственикът на Марица Христо Христов даде коментар чрез официалната страница

...
Собственикът на Марица Христо Христов даде коментар чрез официалната страница
Коментари Харесай

Собственикът на Марица за обвиненията в уговорени мачове: Никога не сме участвали в договорки, петнят името на клуба

Собственикът на Марица Христо Христов даде коментар посредством формалната страница на клуба за обвиняванията, че клубът е взел участие в уговорени мачове. Вчера след отчет на УЕФА Дисциплинарната комисия наказа с 5000 лв. Марица. Причината е подозрения в присъединяване на клуба в три уговорени мачове. От елита също има осъден - отборът на Ботев Враца също за три дуела беше осъден с 5000 лв..
Прочетете още
Ето какво съобщи Христов:

По мотив наложената от БФС санкция на „ Марица “ за СЪМНЕНИЯ за уговорени резултати от футболни срещи, като притежател на клуба декларирам:

1. Нито аз, нито някой от футболистите на „ Марица “ сме взели участие в операция на футболни срещи или резултати.

2. Заставам твърдо зад футболистите на „ Марица “ и няма да позволи да се петни името им, както и това на клуба.

3. В актуалния свят, в който е съвременно всичко да се записва и за всяко нещо остава диря, не може да няма информация кой, по кое време, къде и какъв брой е залагал на дадена футболна среща. Нека тази информация да бъде разгласена, в случай че въобще има такава.

4. Разбирам, че БФС са длъжни да реагират щом има отчет от УЕФА, само че мисля че е редно наказания да бъдат налагани, когато има потвърдени нарушавания.

5. Бих съдействал изцяло на всеки орган или организация, която желае да направи инспекция или следствие на посочените или други футболни срещи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР